feiesPrima înfrângere a stagiunii ar putea-o costa promovarea pe Național Sebiș. UTA e doar la mâna ei acum, iar „alb-albaștrilor” nu le rămâne decât să pândească o eventuală sincopă a arădenilor. Reamintind faptul că locul 1 e mai degrabă obiectivul jucătorilor, primarul orașului de pe malul Crișului Alb afirmă: „Campionatul se joacă până în ultima etapă, sper cu sportivitate de ambele părți. Sunt orgolii și ambiții pozitive, deși eu nu am fost neapărat adeptul promovării. Antrenorul și jucătorii au susținut și cred că mai susțin și acum că pot termina pe primul loc în clasament, ei luptă în special pentru un viitor mai bun pentru ei”.
Deși nu a asistat la derby-ul de pe arena „Motorul”, Gheorghe Feieș a fost la curent cu desfășurarea evenimentelor și are punctul său de vedere despre cum ar fi trebuit să decurgă lucrurile pentru formația sa. „Nu susțin că sunt informat foarte foarte bine, însă, din câte am înțeles, fundașul nostru stânga ne-a tras puțin în jos în acest meci. A fost timorat, a luat repede un cartonaș galben și parcă îl căuta și pe cel de-al doilea. Antrenorul ar fi trebuit să-l schimbe la pauză cu Mardare, iar în poartă să intre Șoltesz pentru a păstra în teren numărul de juniori necesar. Dar, așa cum s-a întâmplat și în iarnă când a fugit la Râmnicu Vâlcea fără acordul nostru, comițând un act de indisciplină, Neacșu a fost tolerat. Ba, i s-a mai și mărit salariul. Așa se întâmplă când cocoloșești un jucător, o comite când ți-e lumea mai dragă. Dar, repet, antrenorul ar fi avut șansa să-l schimbe la pauză, la 1-1 și nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat. Când am aflat că am egalat și am intrat cu scor egal la vestiare, eram convins că vom bate. Dar, eliminarea cu penalty pentru gazde a înclinat defintiv balanța”, a precizat edilul Sebișului, care până în acest punct al sezonului nu i-a făcut reproșuri lui Adrian Abrudean.
„Din păcate, într-un singur meci, am luat tot atâtea goluri câte am luat tot turul. Am înțeles că antrenorul a schimbat și a tot învârtit jucătorii pe posturi, doar el știe ce a încercat, dar nu a ieșit prea bine. Cred că cei din conducerea clubului vor face o analiză a acestui meci, eu nu mă bag. Mi-am făcut deja treaba ca primar, acum e rândul altora să dea tot ceea ce pot”, a concluzionat Feieș.

Recomandările redacției