stili utaAntrenorul Sebișului a fost de părere că ce s-a întâmplat imediat după pauză a rupt jocul în favoarea UTA-ei. Neacșu, a jucat atunci cu mâna centrarea expediată de Strătilă de pe dreapta, penalty, al doilea galben și eliminare pentru apărătorul Națio­nalului, iar Szekely readucea avantajul de partea gazdelor.
„A fost un joc cu două reprize diametral opuse. Prima repriză    a fost echilibrată, disputată, am încercat să punem probleme, iar rezultatul era echitabil la pauză. Ce s-a întâmplat în minutul 46 a schimbat total soarta jocului. Nu comentez dacă a fost penalty, dar am rămas în inferioritate și adversarul a marcat. UTA are va­loare și a profitat de moment. Am mai avut unele acțiuni la 3-1, una bună, la Ionuț Radu, dar în loc de 3-2 s-a făcut 4-1. Băieții au încercat, i-am felicitat, dar nu mă așteptam la acest scor. Rămân la părerea că acolo s-a rupt jocul”, a apreciat „Știli” Abrudean.
Fostul mijlocaș a indicat că nu s-a rezolvat încă ecuația promovării, deși UTA se poate socoti lider măcar virtual. „A fost un meci important cu miză uriașă și vreau să felicit UTA pentru victorie. Însă după părerea mea campionatul se mai joacă, încercăm să trecem peste înfrângere, trebuie să gestionăm cât putem de bine ce s-a întâmplat”, a conchis tehnicianul.

Recomandările redacției