copil gol sebisÎn creștere de formă, Dumitru Copil a oferit poate cea mai bună reprezentație a sa în acest sezon. Intrat în ultima jumătate de oră în locul lui Claudiu Tudor, mijlocașul a muncit la recupe­rare, a aruncat mingi periculoase în adâncime și totul a culminat cu superbul gol ce a scris concluzia meciului.
„Am trecut cu bine peste un meci pe care-l așteptam de mult timp. Ei tot au spus că sunt neînvinși, dar ne-am arătat valoarea. Ne bucurăm că am câștigat un derby cu ghilimele, că UTA – Sebiș nu e un derby, a fost locul 1 cu locul 2. Derby o să avem cu Poli Timișoara și cu celelalte, când o să ajungem unde ne e locul. Acum rămânem la mâna noastră, nu mai avem voie să facem pași greșiți”, spune „Mitruț”.
Reușita de sâmbătă a fost cea de-a doua în actuala stagiune. Dumitru Copil mai înscrisese în tur, din penalty, contra oltenilor lui Ciurea de la Filiași. „Golul vreau să-l dedic nepoțelului meu, mâine e botezul lui, și familiei mele, care mă susține meci de meci. Dar nici nu mai contează cine a marcat, e bine că s-a terminat cu bine!”.

Recomandările redacției