arest

Magistraţii Tribunalului Arad au respins, astăzi, cererea inculpatului Dan Dorel Hodiş de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu. De asemenea, au prelungit arestarea preventivă cu o perioadă de 30 de zile, începând cu 05.04.2015, până în 04.05.2015.

În data de 05.03.2015, Valentin Costea a fost lovit cu un obiect metalic în cap, în timp ce se afla în atelierul său de tunning, situat într-o zona industrială din Arad. Suspectul, în vârstă de 25 de ani, era drogat, atunci când şi-a lovit patronul. Dorel Hodiş i-a furat telefonul şi portmoneul.

Tânărul a rămas inconştient până când a fost găsit de un prieten, care a găsit uşa atelierului încuiată. La faţa locului au ajuns pompierii, poliţiştii şi cei de la SMURD, care, după ce au spart uşa, l-au găsit pe Valentin Costea inconştient şi cu multiple răni la nivelul capului.

Transportat la spital, medicii i-au făcut mai multe radiografii şi au constatat că este foarte grav rănit, astfel că l-au trimis la Timişoara. Valentin Costea nu şi-a revenit după operaţia neurochirurgicală suferită, şi în cele din urmă, a decedat.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au localizat pe agresor, care, în cele din urmă a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta şi-a recunoscut fapta, spunând că l-a agresat pe Costea din cauza situaţiei financiare precare.

Recomandările redacției