mitreaÎn tribunele arenei „Motorul” a luat loc toată lumea bună a fotbalului arădean sau zonal cu ocazia meciului ce ar putea decide promovata din C4. Printre spectatori s-a numărat și Cris­tian Sculici, antrenorul ce le-ar putea încurca planurile colegelor arădene. Ineul, în mare formă în acest retur, mai are de jucat atât cu Național Sebiș, cât și cu UTA și, cel puțin declarativ, zărăndanii spun că nu vor face nimănui concesii. „Așa cum am mai spus, noi vrem să câștigăm fiecare meci, mai trebuie să și putem”, a punctat „principalul” Ineului.
Până una alta, Sculici a recunoscut că a avut o favorită, sau, mai bine spus, sâmbăta trecută. „Am ținut doar ținut cu Mitrea, fără a mă interesa scorul”, ne-a mărturisit tehnicianul, care a contribuit din plin la ascensiunea actualului goal-keeper al UTA-ei pe care l-a avut sub comandă mulți ani la Vladimirescu. De fapt, portarul de 21 de ani este doar împrumutat în „alb-roșu”, urmând să ajungă la Ineu din vară dacă cele două cluburi nu bat definitiv palma.
În altă ordine de idei, CS Ineu se deplasează în weekend în Oltenia, pentru meciul cu codașa ACS VM Craiova. Zărăndanii sunt neînvinși în retur și au tot efectivul complet pentru disputa de vineri după-amiază.

Recomandările redacției