pit sebisUTA a trecut cu bine peste un test greu și ar avea un avantaj de două puncte față de Național Sebiș, dacă se ține cont că trupa de pe malul Crișului Alb urmează să stea fără puncte. Se va întâmpla în etapa XXIII, pe 9 mai. Dar arădenii sunt obligați să nu greșească, tot ce-și pot permite e maxim un egal, caz în care beneficiază de punctele strânse în duelul direct cu alb-albaștrii.
Adrian Piț, unul din fotbaliștii sosiți pentru un plus de valoare în echipă, transmite că UTA nu trebuie să se considere de pe acum promovată. „Cel mai important meci e cel care urmează. N-am rezolvat nimic, cum nici dacă făceam egal nu era ter­minat campionatul. Sebișul are echipă bună, atacantul lor, Radu, Ologu, Bier, jucători foarte buni la mijloc, cum e Poiană, care a dat golul. S-a terminat cu bine pentru noi”, apreciază experimentatul mijlocaș, bucuros că UTA a tranșat în favoarea ei duelul direct.
Ca și la Rovinari, Piț a jucat un rol destabilizator pentru defensiva adversă. Fostul jucător al Romei a făcut deseori schimb cu Hlistei și mișcarea a avut darul să crească forța ofensivă. „Când unul se simte mai bine acolo, facem schimb, ne înțelegem foarte bine. Dar trebuie să fim echilibrați și pe banda stângă. La Pandurii am suferit în prima repriză din punctul ăsta de vedere, am schimbat și echipa s-a echilibrat”, a comentat fostul component al Romei, și el bucuros de ce s-a văzut în tribune. „Atmosfera o cunoașteam, împreună suntem și mai puternici. Când ai rezultate, normal că e atmosferă bună. Dar important e să ne menținem”.

Recomandările redacției