voicu bozian„Atmosferă foarte frumoasă, n-am mai trăit așa ceva de când eram la FC Argeș, în Liga I!”, a mărturisit Adi Voicu. Apărătorul UTA-ei a avut mult de lucru în banda dreaptă în confruntarea cu Sebiș și a contribuit din plin la victoria arădeană.
„Meciul a fost greu, echilibrat în prima repriză, eu zic că s-a decis la faza cu unsprezece metri și eliminare. Am avut de înfruntat un adversar bun și incomod, e bine că ne-a ieșit nouă”, a punctat experimentatul fotbalist, față în față cu un concitadin, în primul act, apoi cu unul din cei mai buni oameni ai Sebișului, în parta a doua –„Prima repriză a fost Călin pe partea mea, juniorul care e de la mine, de la Pitești, e un copil bun, de perspectivă. Apoi a trecut acolo Bozian, după părerea mea el și Radu sunt cei mai buni jucători ai lor”.
Chestionat cu privire la statutul UTA-ei de favorită la promovare, Voicu a fost pe linie cu antrenorul său: „Și eu zic la fel, fiecare meci se joacă. Dar acum avem noi prima șansă”.
Runda viitoare, roș-albii au o nouă deplasare dificilă, în fieful lui Gheorghe Ciurea de la Filiași. „Am înțeles că e un teren rău acolo, dar rămânem concentrați, ne bucurăm acolo din nou. Luăm totul în serios, nu mai avem voie să ne împiedicăm”, a încheiat Voicu.

Recomandările redacției