florea

Sergiu Florea, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis şi tranşat un sexagenar în Timişoara, s-a căsătorit astăzi, în incinta Penitenciarului Arad. Florea şi-a unit destinele cu Ina Kalioglo, de 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Novoselskoe din Ucraina. Acesta a înregistrat acum câteva zile, o cerere la Primăria Municipiului Arad pentru încheierea căsătoriei, aceasta fiindu-i acceptată.

Ofiţerul de stare civilă de la Primăria Municipiului Arad a oficiat căsătoria la penitenciar, în prezenţa a doi martori.  Ceremonia a durat aproximativ o oră, pe toata durata acesteia mireasa fiind protejată de membrii unei fundaţii de întrajutorare. Sergiu Florea a cerut sprijinul unei astfel de fundaţii pentru a o feri pe viitoarea soţie de atenţia media. Mireasa a fost îmbrăcată într-o rochie neagră cu dantelă şi s-a ferit să vorbească.

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu trei ani, după ce el a citit un articol într-o revistă cu caracter religios, la care ea lucra. El a trimis un email pe adresa fundaţiei, şi aşa s-au cunoscut. După trei ani, au decis să se căsătorească. Tânăra are viza provizorie de şedere în România şi lucrează în Italia, ca asistent social.

Sergiu Raul Florea, de 25 de ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis şi tranşat un bărbat în Căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara, împreună cu fosta sa prietenă Carmen Bejan Şatran.

Carmen Bejan Şatran s-a căsătorit, de asemenea, în Penitenciarul Arad, tot în luna aprilie, doar că în anul 2012, cu Claudiu Şatran pe care l-a cunoscut după gratii.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor.

În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

 

Recomandările redacției