lpsSecţia de nataţie a LPS Arad a cucerit nu mai puțin de 10 medalii la Campionatului Naţional de seniori, tineret şi juniori de la Bacău. Mai mult, Ionuţ Sărac a stabilit o premieră, reuşind să câştige medalie la categoria seniorilor, el fiind încă junior.
Iată rezultatele înotătorilor de la LPS Arad:
Ionuţ Sărac
– Loc III şi medalie de Bronz la seniori în proba 200 m bras
– Loc I şi titlul de campion Naţional la Tineret în proba 200 m bras
– Loc I şi titlul de campion Naţional la Tineret în proba 100 m bras
– Loc II Vicecampion în proba 50m bras
Gabriel Sonoc
– Loc I şi titlul de campion National la Tineret în proba 100 m fluture
– Loc II Vicecampion Naţional în proba 100 m liber
– Loc II Vicecampion Naţional în proba 50 m liber
Andrei Simon
– Loc I şi titlul de campion Naţional în proba 200 m Mixt
Echipa masculină de ştafetă, formată din Andrei Simon, Ionuţ Sărac, Iasonas Delamarian și Gabriel Sonoc, a reuşit să câştige Locul II la 4 x 100m Mixt şi Locul III in proba 4 x 100m liber.
La „naționalele” din orașul lui Bacovia au participat aproximativ 300 de sportivi de la 39 de cluburi din ţară, concurenţa fiind foarte mare şi datorită faptului că în urma rezultatelor se stabilea lotul naţional al României pentru Balcaniada din această primavăra.
„Sunt rezultate excelente, am reuşit ceea ce ne-am propus. Trei dintre sportivii mei au devenit campioni naţionali, reuşind să scoată timpi extraordinari, iar acum aşteptăm să vedem dacă vor fi cooptaţi în lotul naţional al României. Urmează o pauză scurtă de 2 zile în care ne vom odihni, iar apoi ne aşteaptă o perioadă grea pentru că vom începe pregătirea pentru Balcaniadă”, a spus Sebastian Lucaci, antrenorul coordonator al secţiei de nataţie a LPS Arad.

Recomandările redacției