ianis hagi_cugetFostul internaţional Gheorghe Hagi a confirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că gruparea italiană Fiorentina este interesată de transferul fiului său Ianis, însă a precizat că mijlocaşul de 16 ani se va transfera la un club unde este sigur că se va dezvolta ca jucător.
„Ianis e dorit. Sunt pe masă anumite lucruri. Le analizăm şi vom lua o decizie. E curtat de anul trecut din vară şi cu siguranţă o să tragem o concluzie. Când va semna ceva, o să anunţăm. Noi ştim că l-am crescut foarte bine. Sunt mândru de el, de tot ce a făcut şi de ce face. El e valoros, costă şi o să facă bine academiei”, a spus Hagi.
Gheorghe Hagi a afirmat că va decide împreună cu Ianis la ce echipă se va transfera fiul său. „Oferta pentru Ianis trebuie să fie de la un club care investeşte în jucători şi care lucrează cu mintea jucătorului. După aia, tehnica, tactica se învaţă. Trebuie să antrenezi mintea, să proceseze. Eu cred că al meu are, cred că e bun. În rest, va evolua pe parcurs. El e copilul meu, am jucat şi eu fotbal şi împreună vom hotărî ce e bine pentru el şi pentru viitorul lui. Vom reflecta în perioada următoare. Ianis va avea drumul lui, depinde de el”, a completat Hagi.

Recomandările redacției