ineu Șapte puncte din 9 posibile e bilanțul grupării zărăndane în returul Ligii a III-a. Ineuanii au avut parte și de o etapă liberă chiar la finalul săptămânii trecute, când au stat cu ochii pe Sebiș și UTA, formații pe care urmează să le întâlnească în deplasare. Astăzi, însă, „alb-albaștrii” joacă din nou pe puncte pe terenul echipei ce are la activ o singură victorie în acest campionat o depășește în ierarhia seriei a IV-a doar pe retrasa Minerul Mehedinți.
Antrenorul Cristian Sculici spune că, deocamdată, nu se uită la clasament și asta pentru că: „Trebuie să ai ce aduna pentru asta. Ne mai trebuie puncte, rezultate, pentru ca această echipă să ajungă acolo unde ne-am dori noi. Și vorbesc aici în special din punct de vedere mental, în sensul că aș vrea să ne lepădăm total de statutul de surpriză plăcută și să ne impunem jocul oriunde și împotriva oricui am juca. În ultimele meciuri ne-am demonstrat că putem, dar, totodată, la Hunedoara am realizat și că simpla noastră prezență pe teren nu e de ajuns pentru o victorie. La Craiova vom avea de muncit serios pentru cele trei puncte, întâlnim o echipă ce și-a schimbat antrenorul și o parte dintre jucători față de tur. Au și ei foame de rezultate, nu avem voie să le facem concesii dacă vrem să câștigăm”.
Ineuanii au plecat de astăzi spre Craiova, urmând să poposească la Hotelul „Craiovița”. Din lot nu fac parte Bun, Hrezdac (cu ușoare probleme medicale), Popovici și Cotoc. Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu, Stănaia – Filimon, Mașniță e „unsprezecele” cu care Sculici va aborda, cel mai probabil, meciul de la Ișalnița (ora 17).
Ionuț Catutoiu, din Crasna (Gorj) și bucureștenii Silviu Goicea și Alexandru Bodolan sunt arbitrii confruntării de azi. Observatorii meciului se numesc Cristian Nica (Ploiești) și Viorel Nicolescu (Videle – Teleorman).

Recomandările redacției