stratilaszekelySzabolcs Szekely, autor al unui hattrick sâmbăta trecută, și Sorin Strătilă, omul cu trei centrări câștigătoare, transmit că UTA e pregătită să lege victoria cu Național Sebiș de încă una. Roș-albii sunt vineri în comuna Braloștița, devenită cunoscută arădenilor pentru că servește drept casă pentru echipa lui Gheorghe Ciurea, CSO Filiași.
Arădenii sunt cu garda sus, pentru că adversarii le-au luat un punct în tur. Szekely și Strătilă n-au jucat în acel meci, primul a venit în iarnă sub comanda lui Roli Nagy, iar al doilea a devenit utist la scurt timp după acel joc..
„Nu prea cunosc adversarul, dar am înțeles că e arțăgoasă și se agață de orice. Avem moral bun după meciul cu Sebiș, trebuie să jucăm la fel, să avem aceeași dăruire, aceeași ambiție. Dacă se întâmplă așa, nu avem vreo pro­blemă”, crede Szekely.
Strătilă e și mai categoric: „Va fi cel mai greu meci de până acum, am înțeles că și ei sunt mobilizați, au pus deja afișe prin oraș. Sunt neînvinși în retur, dar nu trebuie să ne îngrijoreze, noi suntem UTA! Avem destulă experiență și valoare, prin determinare și atitudine va trebui să câștigăm”.

Recomandările redacției