mititiTrupa din Podgorie a dat lovitura în Liga a IV-a arădeană, cu o victorie aproape deloc scontată în fieful liderului. Păulișana a trăit o după-amiază superbă la Pecica, provocându-i echipei lui Mihai Petcuț primul eșec de pe teren propriu.
Albulescu a marcat unicul gol al meciului (19), unul de trei puncte: fotbalistul Păulișanei a reluat cu latul din unghi o minge ricoșată dintr-o lovitură liberă, apoi toate eforturile pecicanilor – și au fost multe – s-au dovedit în zadar. Dulhaz a scos câteva mingi grele, bara, în două rânduri, a fost tot aliată a vizitatorilor, iar alte două mingi au fost respinse de pe linia porții în ultimă instanță de oamenii lui Mițiți.
„Luând în calcul locurile din clasament, sigur că rezultatul e o surpriză. Dar eu vă spun cu mâna pe inimă, și cu Sântana și cu Mailat am dominat 90 la sută. Dar nu am reușit atunci, am avut și eliminări…”, a apreciat antrenorul învingătorilor.
„Într-adevăr Pecica a venit peste noi și a ratat pe final. Dar îmi felicit jucătorii pentru modul cum s-au comportat. S-a jucat foarte bine. fiecare sa achitat de sarcinile pe care le-am cerut. Am început să mișcăm, sperăm să fie și conducerea alături de noi în conti­nuare. Îmi pare rău pentru Mihai, dar, din păcate…”, a încheiat fostul atacant al UTA-ei, care și-a ridicat echipa din zona retrogradării, probabil definitiv.
Pecica: M. Rus – Cornea, Moise (Băd), R. Caba, Istin (A. Ponta), Riviș, Arsene, Dobricean, R. Fritea (Șiclovan), D. Covaci (Marinescu), Peii.
Păuliș: Dulhaz – Suciu, Cervenschi, Mariș, Marc, E. Calancea, Fl. Iancu, Albulescu (Mițiți), Roșuț (Farago), D. Calancea (Geanîm), D. Popa, Stoian.
Arbitri: Cristian Trif – Remus Naghi, Lucian Berariu. Observatori: Doru Herțeg, Daniel Scridon.

Recomandările redacției