bralostitaDeclarațiile utiștilor referitoare la terenul din comuna Braloștița nu sunt vorbe goale. Martorii meciului arădenilor din localitatea făcută celebră de echipa CSO Filiași spun că în tot Aradul nu există așa ceva, nici măcar în „județ II”.
Iar decorul e întregit de cimitirul lipit, practic, de teren. Când mingea sare afară pe acea parte, copiii de mingi o recuperează de printre morminte. Depinde însă de fiecare cum privește lucrurile, legenda spune că marele Helenio Herrera, antrenorul lui Internazionale Milano din anii 60, considera că are noroc dacă în drum spre meci se intersecta cu un cortegiu…
Revenind la prezent, Marian Pătrașcu, președinte la Filiași, explică situația. „E un teren pe care vom juca doar în acest sezon. FRF l-a omologat provizoriu. Asta e, autorităţile din acel sat, Braloştiţa, ne găzduiesc până cînd ne facem baza. Cei de la UTA n-au avut apă caldă pentru că s-au bucurat prea mult, au stat 30 de minute pe gazon! S-au văitat şi cei de la Lugoj, dar n-au vrut să facă duş”, sună lămurirea oficialului oltean, citat de Gazeta Sporturilor.
Victoria reușită de arădeni în Oltenia, legată de eșecul Sebișului de sâmbătă, ține UTA pe primul loc. Momentan roș-albii au două puncte avans față de Național, care stă fără puncte în etapa XXIII, atunci când diferența se poate mări.

Recomandările redacției