uta gol filiasiCipri Rus a fost eroul UTA-ei în ciocnirea de sâmbătă. Atacantul arădean a trăit încordat pe bancă până în minutul 68, când i-a luat locul lui Tudor.
„De pe margine, a fost cel mai greu meci al nostru de până acum. În primul rând, din cauza terenului impracticabil. A fost luptă pe vânt puternic, ne-a incomodat. N-am putut să punem mingea jos, să pasăm cum facem de obicei și am intrat o vreme în jocul lor. Cu toate că am avut ocazii și în aceste condiții”, a relatat atacantul.
Rus e la primul gol din retur și a ajuns la cota 5 în campionatul 2014-2015. Reușita de 3 puncte din poarta lui Ciurea: lovitură de colț, mingea a fost respinsă pe 18 metri, Strătilă a prelungit cu capul înapoi, Leucuța a deviat spre Cipri Rus, „eram cu spatele la poartă, mingea a căzut o dată, m-am întors și am lovit-o, nici măcar nu m-am uitat, am văzut că merge la colțul lung!”.
UTA și-a întărit statutul de primă cotată la promovarea în liga secundă. „E a patra victorie consecutivă, sperăm s-o ținem tot așa. Suntem pe drumul cel bun. Fiecare am crezut că putem câștiga, de asta am și reușit în minutul 90. Am dovedit că suntem cea mai bună echipă. Toți vrem să ne îndeplinim obiectivul”, a conchis Cipri Rus.
„Jucătorii de pe bancă au venit cu plus. Mă bucur pentru Cipri Rus, muncește mult și crede în ceea ce face. Leucuța a debutat și el în retur, pe fondul evoluțiilor bune de la echipa a doua. Și Sisi (n.r. Silaghi) a intrat bine, a avut o ocazie bună, iar Dobrean a contribuit și el la rezultat”, a punctat și antrenorul Roland Nagy.
Radu Romanescu

Recomandările redacției