stiliÎn două etape, Național Sebiș a reușit „performanța” să arunce pe apa Sâmbetei șansele de promovare în liga secundă. După 1-4 cu UTA, „alb-albaștrii” au pierdut pe teren propriu și cu Minerul Motru. În acest moment, „alb-roșii” rămân pe primul loc cu un meci mai puțin disputat, așa că zarurile par a fi aruncate în seria
a IV-a a Ligii a III-a.
Adrian Abrudean recunoaște, oarecum, eșecul stagional al echipei sale, dar spune că nu va lua decizii la cald. „Niciodată nu am fost adeptul unor hotărâri luate imediat după încheierea meciurilor, deci nici acum nu voi face ceva. Cert este că astăzi (n.a. sâmbătă) nu am fost o echipă de primele locuri. În primul rând, deși am încercat toată săptămâna să le refac moralul și să le redau încrederea în ei jucătorilor mei, nu am reușit acest lucru. Din păcate, din punct de vedere mental, nu am reușit să trecem peste înfrângerea cu UTA, ne-a copleșit acea primă înfrângere și am avut o săptămână destul de zbuciumată. Chiar și așa, am încercat să jucăm, am avut câteva ocazii mari de gol, dar reușita lor, născută dintr-o prostie, ne-a tăiat și mai mult din moral. Odată cu trecere minutelor, și golul nu sosea, am intrat în criză de timp și asta fost. Chiar dacă mai sunt destule etape de disputat, trebuie să admit că șansele de promovare au devenit foarte mici”, a precizat Adrian Abrudean.
Pe lângă faptul că Neacșu și Lazea au fost indisponibili, iar Ologu și Radu au rămas în tribune din motive neclare, după o jumătate de oră, Abrudean a mai făcut două înlocuiri în formula de start. „Călin a prins o zi groaznică, iar Străuț nu ne-a ajutat nici el prea mult. Dar, până la urmă, nu putem spune că cineva a fost mai slab sau mai bun. Când se pierde se pierde în 11 și tot așa se și câștigă”, a adăugat „Știli”.

Recomandările redacției