boziCum un necaz nu vine niciodată singur, Sebișul și-a pierdut aproape toate șansele la promovare după etapa cu numărul 18 a Ligii a III-a (seria de Vest). După insuccesul cu UTA, a venit și înfrângerea cu Minerul Motru pentru teamul lui Adrian Abrudean, care, la „adevăr” se află la 5 puncte distanță față de rivala arădeană.
Aliniind o formație fără destui „se­natori de drept” (Miron, Radu, Oologu, Lazea și Neacșu), Sebișul a fost vulnerabilă încă din spartul meciului. Nu de puține ori, oaspeții au apărut în preajma careului gazdelor, în timp ce pe faza de atac, Sulea et. comp. nu au reușit nimic. Din minutul 26, misiunea Naționalului devenea și mai grea. Stoenac a prins un șut excelent de la 16 metri lateral stânga, iar balonul s-a oprit la colțul lung al porții lui Șoltesz: 0-1. Practic, reacția „alb-albaștrilor” a lipsit, cu toate că antrenorul Abrudean a făcut două schimbări ce ar fi trebuit să mai repare ceva în jocul echipei sale. De abia înainte de a se intra la cabine, Bozian a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu, dar a fost blocat la timp de Bănică.
De abia introducerea lui Mureșan a mai adus un plus în jocul amfitrionilor. Tânărul fundaș stâmga a împins mult jocul spre buturile adverse, dându-i un ajutor și colegului de bandă, Bozian. De fapt, acesta din urmă a avut o ocazie importantă în debutul reprizei secunde, când a scăpat singur, ușor lateral stânga, a șutat pe lângă Bănică, dar și la câțiva centimetri pe lângă bara de la colțul lung. Ivorianul Digbeu și-a încercat și el șansa cu finalizare din unghi, dar Nueleanu s-a interpus pe traiectoria balonului. Dar, și gorjenii au reapărut periculos în atac, prin Oiță, care a trimis cu capul puțin peste transversală și Laurențiu (șut din 12 metri de puțin pe lângă). De abia asaltul final a adus o mare ocazie de egalare.  Mureșan a tras puternic de la 16 metri, mingea l-a lovit în umăr pe Bănică, apoi a sărit cu efect la Huiban, care a pus latul pentru a o trimite milimetric pe lângă. Rezultat final: 0-1.
Formații:
Sebiș: Șoltesz – Toader, Bier, Dicu, Mardare (46 Mureșan) – Străuț (31 Apostol), Poiană – Călin (31 Susan), Digbeu, Bozian – Sulea (73 Huiban)
Motru: Bănică – Hanu (76 Ghiglicea), Nueleanu, Oiță, L. Cosmin – Băiță, Nikoloff (88 Andrițoiu), Gruia, Stoenac (79 Schinteie) – Fărcășanu, Gavrilescu (63 Trifu)
Arbitri: Adrian Șuta (Baia Mare) – Gheorghe Tarba și Ștefan Lar, toți din Baia Mare.
Observatorii FRF: Dan Miholcea (Bocșa) și Florin Mierea (Timișoara)

Recomandările redacției