roliExact cum au intuit, arădenii au avut parte de condiții vitrege, începând cu terenul dezastruos și încheind cu dârzenia adversarilor. Roș-albii au fost însă cei cu inițiativa în fața porții, Roli Nagy a fost din nou inspirat la schimbări, mizând pe toți fotbaliștii ofensivi disponibili și cartea câștigătoare a fost jucată în ultimul minut.
„Știam că e cel mai greu meci, aveam referințe despre ce ne aștepta. N-a fost fotbal, a fost un fel de luptă, dar am avut ocaziile periculoase și am dominat total jocul, mai ales în repriza a doua, chiar contra vântului puternic. Una peste alta, victoria a venit pe finalul jocului și a fost meritată”, a povestit antrenorul Roland Nagy.
„Băieții au arătat spirit de sa­crificiu și au crezut până la sfârșit. E o victorie mare, poate mai mare decât cu Sebișul, contra unor adversari foarte motivați, răi, în spiritul echipelor din Oltenia. Fotbal nu s-a putut juca, nu știu unde ajungem și ce facem cu fotbalul românesc. Trăim o bucurie, o victorie mare pentru că băieții au crezut în ea, în condiții foarte grele. Mă bucură și sper să o continuăm așa. Ne așteaptă meciuri la fel de grele”, a adăugat antrenorul utist.

Recomandările redacției