pincDupă ce și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, gugulanii și alb-negrii din podgoria arădeană au terminat nedecisă prima întâlnire din partea a doua a campionatului ligii secunde.
Adi Rusu și portarul Cristi Irimia au fost noutățile pe care Ionuț Popa i
le-a adus lui Alin Artimon. Maestru în organizarea defensivei, „Mister” a pus accentul pe baricadă, dar decizia e dictată și de penuria de fotbaliști cu greutate din atac.
Amfitrionii s-au aruncat din start în atac. Irimia a fost eficient de fiecare dată, iar linia din fața lui a funcționat optim. Veteranul dintre buturile Șoimilor a prins execuția lui Stoica din mijlocul careului mare (9), apoi același atacant avea să reia pe lângă o centrare din suprafața de poartă (21).
Oamenii lui Artimon au reclamat două penalty-uri, de fiecare dată pentru henț (la Polgar, 25, și la Dubeștean, 43). Aproape de fază, arbitrul Flavius Roșu a apreciat drept corecte intervențiile arădenilor.
Între timp, Pâncota a izbutit să apară și ea la finalizare, Suciu a reluat cu capul din 13 metri puțin peste transversală o centrare a lui Gavrilescu (38).
La reluare, Caransebeșul s-a aruncat în atac, dar Irimia a fost imbatabil. Portarul a fost mai rapid decât Săulescu scăpat singur cu el pe contraatac (53), a reținut șutul bun al lui Artean (57), apoi a blocat șarjele lui Lupu (71) și Stoianof (79).
Meciul a intrat în prelungiri, tea­m-ul lui Artimon a avut patru lovituri de colț, însă garda ridicată de Șoimi a rămas tare și a venit primul punct din mandatul lui Ionuț Popa.
Caransebeș: Pascal – Cotigă, Goșa, Dinu, Tomozei (82 Stancu) – Artean, Pârvu – Săulescu, Stoica (70 Stoianof), Roman (58 Lupu) – Boștină.
Pâncota: Irimia – Polgar (63 Maghici), Rusu, Lengyel, Siminic – Dubeștean, Suciu – Gavrilescu (63 Huțanu), Issa, Vladu – Cioablă (75 Cuedan).
Arbitri: Flavius Roșu – Bogdan Gherghioiu (ambii din Timișoara), Raul Ghiciulescu (Lugoj). Rezervă: Silviu Gulei (Drobeta Turnu Severin).
Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Recomandările redacției