sebismotEșecurile cu UTA și Minerul Motru au redus au apropiat de zero șansele celor de la Național Sebiș la promovarea în Liga a II-a. Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe Crișul Alb, anunțase încă de ieri unele măsuri drastice, iar astăzi conducerea executivă a clubului a început să le pună în practică.
Intrați într-o ședință ieri, în jurul orei 13, șefii „alb-albaștrilor” au ieșit cu următoarea soluție. „Piesele grele”, fotba­liștii cu salarii mari, au două variante. Prima, să accepte o reducere salarială de 25% pe următoarele trei luni de zile datorită slabelor performanțe sportive (Federația ar admite așa ceva), iar a doua, să accepte pe loc o desfacere amiabilă de contract.  Cel mai probabil, majoritatea jucătorilor va opta pentru prima variantă, având în vedere că în acest moment al stagiunii e greu să-și mai găsească o altă echipă.
Apoi, cel puțin deocamdată, Adrian Abrudean și Flavius Sabău au fost confirmați antrenori, ei conducând ședința de pregătire de ieri după-amiază.
Sebișul a pierdut avansul de 3 puncte avut în fața UTA-ei la finalul turului în numai 5 runde, în care a câștigat un singur meci pe teren, cel de la Giarmata.

Recomandările redacției