molnarPrestația brigăzii de arbitraj conduse de Daniel Burcă a inflamat spiritele la Mailat. „Centralul” partidei a acordat trei cartonașe roșii, două gazdelor și unul oaspeților, jocul nefiind unul foarte dur. „La dubla eliminare,  Miron a venit spre noi și ne-a spus că a fost lovit cu cotul, după care s-a întors spre jucătorul lor și l-a împins ușor. Acesta a ripostat și l-a lovit cu capul în față. A doua eliminare a venit în partea a doua, când jucătorul gazdă s-a supărat singur la o fază fixă, a început s-o înjure pe domnișoara asistent, Alina Mihoc, pe „central”, care nu a avut altă soluție decât să îi dea al doilea galben”, a fost explicația lui Roli Balaj pentru cele trei eliminări.
De cealaltă parte, președintele Laszlo Molnar a fost mult mai vehement: „A fost un arbitraj foarte slab, el e un arbitru care pur și simplu nu știe să facă această meserie. La prima eliminare, după un clinci, doar jucătorul nostru a văzut roșu direct, al lor nu. Iar la eliminarea lui Bălă, toți jucătorii de pe teren îl înjurau pe arbitru pentru un fault dat greșit, dar el s-a găsit să îl elimine fix pe acest jucător. Să nu fiu înțeles greșit, nu de asta am pierdut noi acest meci. Noi am pierdut pentru că am ratat mult prea mult. Dar e incredibil ce a făcut acest arbitru. A avut cel puțin zece greșeli elementare, a arbitrat haotic”, a fost declarația președintelui de la Mailat.
Dar, se pare că gafa cea mai importantă a fost comisă la finalul celor 90 de minute. Povestește același Lazslo Molnar: „Le-am cerut arbitrilor încă înaintea startului partidei să completeze chitanța și factura pentru a le putea plăti baremul de joc. Au făcut-o doar la final, când la sumă au trecut … zero lei! Centralul Burcă efectiv s-a speriat de tot ce a făcut în timpul meciului și a trecut suma de zero lei. Au semnat toți arbitrii, au completat-o și mi-au dat-o. Nu am avut cum să le plătesc baremul, dacă ei au cerut zero lei. Am hârtia la mine, o pot arăta la AJF fără pro­bleme. De fapt, așa a și fost arbitrajul, de zero lei. Aștept să văd ce va completa observatorul acestei partide în raport legat de arbitraj. Dacă nu va scrie exact ceea ce s-a întâmplat și nu va lua măsuri împotriva arbitrului, atunci voi face eu niște declarații de va sări AJF-ul în aer!”

Recomandările redacției