Din închisoare la „Românii au talent”

Un tânăr de 33 de ani, din Arad, condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri, a ajuns pe scena concursului „Românii au talent”. Acesta a ajuns din Penitenciarul Timişoara, unde îşi ispăşeşte pedeapsa, în semifinalele competiţiei. Tânărul a interpretat, împreună cu un prieten, şi el condamnat la închisoare, dar pentru tâlhărie, o piesă hip-hop, care a impresionat publicul şi juraţii. Arădeanul a fost reţinut de DIICOT la începutul anului 2012, pentru trafic internaţional de droguri de risc, după ce în urma percheziţiilor domiciliare, a fost descoperită cantitatea de 12 kg de cannabis.

 

Fără permis

Un bărbat care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere a fost depistat în trafic de poliţiştii Serviciului Rutier. Bărbatul de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe Calea Romanilor din municipiu, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

Prinşi în flagrant

Patru persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce furau din magazine. Poliţiştii cercetează trei tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, care au fost depistate în timp ce sustrăgeau alimente în valoare de 200 de lei, dintr-un magazin de pe calea Radnei din municipiu. Tot în cursul aceleiaşi zile, cele trei tinere au fost depistate într-un alt magazin situat pe strada Banu Mărăcine, în timp ce sustrăgeau diferite produse în valoare de aproximativ 920 de lei. De asemenea, poliţiştii cercetează un bărbat de 40 de ani, care a fost depistat în timp ce sustrăgea mai multe bucăţi de ciocolată în valoare de aproximativ 100 de lei, dintr-un magazin de pe raza municipiului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, pe numele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandările redacției