neaga-aradPrezența fostului fotbalist al Stelei la meciul dintre UTA și Național Sebiș n-a fost întâmplătoare. Adrian Neaga a asistat la derby-ul Aradului alături de Călin Cojocaru, antrenorul echipei Millenium Giarmata, pe care roș-albii o întâlnesc vineri după-amiază.
Astăzi, clubul timișean a anunțat, prin intermediul paginii de facebook, că tehnicianul Cojocaru devine director sportiv și îi cedează locul lui Neaga pe bancă. Schimbarea propriu-zisă ar urma să se petreacă după Paști, inte­rimar a fost numit secundul Ilie Stoican (fostul fotbalist de la Poli Timișoara, care a jucat și pentu ACU Arad o vreme). Dar e de intuit că și Neaga va avea un cuvânt de spus.
Noul antrenor n-a venit singur la Giarmata, și-a adus un jucător cu care a lucrat la ultima echipă pe care a pregătit-o, Urban Titu, pe numele său Lucian Avram. Rămâne de văzut dacă va fi bun de joc pe vineri.
Utiștii erau la curent cu mișcarea adversarilor de vineri. „Și din acest punct de vedere avem un meci greu. Când se schimbă un antrenor, toți vor să-i arate că merită să joace, să rămână în echipă”, a comentat Claudiu Drăgan.

Recomandările redacției