cheregi1Formațiile ce luptă pentru evitarea locului 10 în seria de Vest a ligii secunde, loc ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare, au remizat în Vinerea Mare la Oradea. Meciul s-a încheiat exact așa cum a început, rezultatul convenindu-le în special pâncotanilor, care rămân la doar un punct în spatele Bihorului și mai au de disputat nu mai puțin de trei meciuri acasă din patru.
La finalul partidei, antrenorul gazdelor nu și-a putut ascunde regretul pentru remiza „albă”.„Îmi pare nespus de rău că nu am reuşit să câştigăm acest meci. Eu cred că meritam să câştigăm acest joc şi cred că băieţii meritau să îşi facă singuri un cadou de sărbători, un cadou sportiv. Din păcate, nu am reuşit. Am întâlnit un adversar care a creat o dinamică bună în zona centrală a terenului, iar ocaziile pe care le-am avut, din păcate nu le-am putut fructifica. Aici aş vrea să reamintesc de acea bară de la începutul jocului. Probabil că altele erau datele problemei dacă reuşeam să înscriem la acea fază. Am avut ocazia, tratată din punctul meu de vedere cu insuficienţă de către Cigan, faza golului anulat… Cred că meritam să câştigăm acest meci. Acum nu ne rămâne decât să sperăm în continuare. Din punct de vedere sportiv, este un punct, care ne dă şansă să credem în continuare în obiectivul nostru sportiv”, a punctat Călin Cheregi.
Într-adevăr, „roș-albaștrii” au lovit odată transversala prin Pop, au avut un gol anulat la Florin Lazăr, dar și „șoimii” au avut ocaziile lor prin Gavrilescu și Issa.

Recomandările redacției