irimiaAflate în luptă directă pentru evitarea locului ce duce la baraj, Bihorul și Pâncota au început cu garda lăsată. Gazdele au fost primele periculoase: Letan a trimis din voleu de la 10 metri, mingea, deviată, s-a dus peste transversală (4). Cornerul rezultat l-a executat Mihuț în buza careului mic, Fl. Pop a reluat fulgerător cu capul în transversală!
Alb-negrii au răspuns la fel de tăios: Vladu a aruncat mingea în suprafața de pedeapsă din lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, Fildan a boxat la Gavrilescu, reluarea de la 14-15 metri spre poarta goală a fost oprită de Mihuț în fața porții (7)!
La scurt timp, Pâncota a avut o nouă situație de gol: Vladu a executat o lovitură de colț „pe scurt”, Lazăr a vrut să devieze însă a fost aproape de autogol, norocul căpitanului bihorean s-a numit portarul Fildan, care a salvat (13)!
Puțin după jumătatea reprizei, Bihorul și-a creat cea mai mare ocazie: angajat în careul arădean, Cigan i-a luat fața lui Rusu, dar a tras direct în Irimia din 7-8 metri (28)! Meciul s-a mai echilibrat, apoi din nou arădenii au apărut bine la finalizare, șutul lui Issa din suprafața de pedeapsă s-a dus puțin peste transversală (34).
Debutul animat de meci nu s-a repetat și după pauză. S-a jucat în general echilibrat, fiecare echipă având câte o zvâcnire concretă. Însă destul de rare au fost momentele. Bihorul a marcat prin Lazăr, dar bucuria a fost oprită de asistentul Lucaci, care semnalizase off-side (50). Iar Pâncota a reușit să riposteze prin Gavrilescu, deposedat din careul mare în momentul șutului de Bactăr (55)…
Pe măsură ce meciul s-a apropiat de final, realizările ofensive au devenit tot mai puține, cei 300 de spectatori s-au bucurat mai degrabă de soarele primăverii și gândurile au zburat către apropiata, atunci, masă de Paști. Nimic nu s-a modificat pentru cele două trupe. Fiecare rămâne cu gândurile ei și așteaptă în continuare vremuri mai bune.
FC Bihor: Fildan – Mihuț (82 Dobrescu), Bactăr, Fl. Lazăr, Letan – Țoca (65 Ember), Sorian – Fl. Pop, Andor, Ban – Cigan (46 Achim).
Șoimii: Irimia – Maghici, Rusu, Traore, Siminic – Polgar (35 Burian), Dubeștean, Issa, Suciu (78 Cuedan), Vladu – Gavrilescu (88 Huțanu).
Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Cristian Lucaci, Radu Despa (ambii Satu Mare). Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj), Viorel Lolea (Reșița).

Recomandările redacției