Furt din locuinţă

Un bărbat, care ar fi furat bunuri dintr-o locuinţă din Berechiu, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Apateu. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada octombrie 2014 – 23 martie a.c., bărbatul de 27 de ani, ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă de pe raza localităţii Berechiu, de unde ar fi sustras un televizor LCD, mai multe covoare şi lemn pentru construcţii, în valoare de aproximativ 900 de lei. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Cu permisul suspendat

Un arădean, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat, a fost depistat în trafic de poliţiştii de la Poliţia oraşului Ineu. Bărbatul de 24 de ani, a fost depistat în trafic în data de 12 aprilie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Ineu, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat din data de 8 aprilie a.c. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

 

A condus alături de Bachus

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova au depistat în trafic un bărbat, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cursul zilei de luni, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat de 20 de ani, care a condus un autoturism pe raza localităţii Lipova, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Recomandările redacției