srtrautFostul lider al seriei a IV-a a Ligii a III-a își pierde din „piese” după ratarea, în proporție de 90%, a obiectivului stagional. Conducerea Sebișului a venit cu propunerea rezilierilor amiabile de contracte, iar primul ce a plecat în acest fel a fost Marius Roman. Asta se întâmpla săptămâna trecută, pentru ca la reluarea antrenamentelor după Sărbătoarea de Paști să vină rândul unui alt fotbalist să-și facă bagajele.
„Ciprian Străuț nu mai este jucătorul nostru. A ajuns la un numitor comun cu șefii clubului, eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru scurta colaborare. E un fotba­list profesionist, îi doresc multă baftă pe mai departe”, a afirmat Adrian Abrudean, antrenorul grupării de pe malul Crișului Alb.
Străuț a venit în iarnă de la FC Bihor, unde a făcut un tur excelent la nivelul ligii secunde. Problemele financiare ale orădenilor l-au alungat pe mijlocașul de 32 de ani de la clubul „roș-albastru” în curtea Naționalului, unde spera să pună umărul la o promovare istorică. Lucrurile nu au mers exact cum și-a imaginat și timișoreanul s-a despărțit de sebișeni după doar două luni și jumătate de la semnarea contractului.

Recomandările redacției