calin-cheregiMarți a fost zi încărcată la FC Bihor, grupare aflată într-un duel pe viață și pe moarte cu Șoimii Pâncota. Miza e supraviețuirea în liga secundă, orădenii nu stau deloc bine, având doar un punct în fața alb-negrilor din Podgoria arădeană, așa că încearcă să se concentreze pe ultima sută de metri.
Antrenorul Călin Cheregi și-a pus în practică intenția manifestată spre finele sezonului regulat și a renunțat la banca tehnică, scrie bihon.ro. Roș-albaștrii vor fi conduși în ultima parte a play-out-ului de Gheorghe Silaghi, antrenor cu rezultate bune la copii și juniori, care a mai stat pe banca primei echipe în urmă cu câțiva ani. Lucian Ciocan, fostul secund, a abandonat odată cu Cheregi, dar Dorin Mihuț și Vasile Sin rămân pe poziții.
„Situaţia nu este deloc roză. Există, am văzut, în sânul echipei o stare de moleşeală, cauzată de mai multe motive, în primul rând lipsa susţinerii financiare, care este arhicunoscută. Probabil şi lipsa unei perspective e un alt motiv care-i fac pe jucători să se îndoiască, să aibă îndoieli, să aibă reticenţă, să fie foarte evazivi aşa, în tot ceea ce fac, inclusiv în joc. Nu va fi uşor, este un moment foarte, foarte greu. Cred că este unul dintre cele mai grele momente pentru acest club. Mai sunt patru meciuri, sperăm noi doar patru, în care să reuşim să ducem echipa din punct de vedere sportiv la liman, adică să evite meciurile de baraj”, a spus, citat de fcbihor.ro, noul antrenor al echipei FC Bihor.
Programul Bihorului în ultimele patru etape: FC Caransebeş (deplasare), FC Caransebeş (acasă), Şoimii Pâncota (d) şi CSM Râmnicu Vâlcea (a).

Recomandările redacției