petre-hunedoaraCea mai mulțumită se poate declara trupa juniorilor A de la UTA, triumfătoare în ambele confruntări. În etapa a XIX-a, băieții lui Cristi Păcurar, Dan Stupar și Francisc Tisza au venit învingători de pe terenul celor de la FC Bihor, 2-0 (Dinculescu, Pop). Săptămâna trecută, roș-albii au trecut la pas de FC Caransebeș, 4-0 (Petre, Jorza, Man, Zopota). Una caldă, alta rece pentru băieții lui Arpad Cserneczky: arădenii au pierdut la limită în Bihor, 1-2, apoi i-au învins acasă pe gugulani, 1-0. Ambele goluri ale UTA-ei au purtat semnătura lui Toma.
În urmă cu două săptămâni, Pîncota a avut etapă excelentă, cu dublă victorie în fața CFR-ului din Simeria: 3-2 (Mager 3) respectv 3-1 (Mandache, Achim, Burcă). Dar ultima rundă a adus ploaie de goluri în poarta arădeană. A fost LPS Bihorul – Pîncota 12-0, la juniori A, apoi 6-2 (Viderok, Burcă) tot pentru bihoreni în întâlnirea juniorilor mici.
Clasamentul juniorilor A după 20 de etape regăsește UTA pe locul 4, cu 35 de puncte. Șoimii Pâncota e pe 11, cu 10 puncte. Dincolo, Pâncota a strâns 37 de puncte și ocupă a patra poziție. UTA e un loc mai jos, cu 28 de puncte.
Etapa viitoare (18-19 aprilie): Deva – UTA, Pîncota – LPS Banatul.

Recomandările redacției