Accident pe DN79

Un accident deosebit de grav s-a petrecut pe DN79, la intrarea în localitatea bihoreană Avram Iancu, vineri seara, în urma căruia o tânără a decedat şi alte trei persoane au fost grav rănite. Paula Raţ, artistă şi realizatoare TV din Satu Mare şi fiica fostului președinte al echipei Olimpia Satu Mare, pasageră în autoturismul Opel Astra, şi-a pierdut viaţa în urma impactului puternic. Şoferul nu ar fi observat la timp o alveolă și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit de o autoutilitară. Tanăra se deplasa spre Arad pentru a participa la un botez.

 

Depistat în trafic

Un bărbat care a condus un autoturism neînmatriculat, a fost depistat în trafic de poliţiştii Serviciului Rutier. Bărbatul de 24 de ani, a fost depistat în trafic, pe DN 79, pe raza localităţii Şimand, în timp ce conducea un autoturism având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată din data de 31 martie a.c.. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

 

Tăiere ilegală de arbori

Un arădean a fost identificat de poliţiştii de la Poliţia oraşului Sebiş, acesta fiind bănuit că ar fi tăiat în mod ilegal arbori. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, bărbatul de 27 de ani, ar fi tăiat fără drept arbori din specia carpen, în valoare de aproximativ 1.400 de lei, dintr-o pădure din zona localităţii Sebiş. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

Recomandările redacției