L-au percheziţionat la domiciliu

Un tânăr, care a furat dintr-o locuinţă din Nădab, a fost identificat de poliţiştii de la Poliţia oraşului Chişineu Criş. De asemenea, a avut loc o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului. În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 5 ianuarie a.c., tânărul de 18 ani, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza localităţii Nădab, de unde ar fi sustras o combină muzicală şi un aparat foto, cauzând un prejudiciu de aproximativ 700 de lei. Totodată, în cadrul cercetărilor, poliţiştii au efectuat o percheziţie, la locuinţa celui în cauză, fiind găsite şi recuperate bunurile sustrase.

 

Infracţiuni în trafic

În urma unei acţiuni pe linie rutieră, poliţiştii arădeni au depistat în trafic mai multe persoane care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, pe Calea Radnei din municipiu, a fost depistat în trafic, un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată din data de 7 februarie a.c., iar pe raza localităţii Ineu, a fost depistată în trafic o femeie de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numărul de înmatriculare cu valabilitatea expirată din data de 6 noiembrie 2014. De asemenea, pe raza localităţii Păuliş, poliţiştii au depistat în trafic şi reţinut un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

 

Şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 423 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 98.000 de lei.  Dintre acestea, 245 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 178 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției