sculici.cristiIneul și-a pus mari speranțe într-un rezultat bun la Sebiș, dar a ieșit a doua înfrângere consecutivă în deplasare. Spre deosebire de confruntarea de la Ișalnița, zărăndanii au evoluat mai bine, și-au creat ocazii mai clare, dar gazdele au fost pur și simplu mai pragmatice. „Din păcate, nu am reușit să fructificăm situațiile bune de poartă, iar când nu marchezi, nu poți câștiga. În schimb, ei ne-au taxat fiecare greșeală, să nu uităm că golul de
2-0 s-a născut pe o contră după o lovitură liberă în favoarea noastră. Ei au fost mai experimentați, noi mai naivi și așa s-a scris istoria… Până la urmă, cred că am contribuit și noi la un meci frumos pentru spectatori. Păcat de rezultat, dar plătim tribut lipsei de concentrare la finalizare”, a afirmat Cristian Sculici.
Antrenorul Ineului mai spune că nu se va abate de la politica clubului, bazată pe tineri. „Mergem mai departe în această formulă cu mulți fotba­liști tineri, care progresează de la joc la joc și au devenit deja competitivi. Cu toate astea, mai avem mult de muncă, trebuie să devenim și mai omogeni. Sperăm să revenim la victorie etapa viitoare, cu Filiașul, căci ne lipsesc puțin cele 3 puncte luate într-un singur meci”, a adăugat „principalul” trupei de pe malul Crișului Alb.

Recomandările redacției