botis-tisza-paninDupă mult timp, Sorin Botiș a format cuplu roș-alb împreună cu prietenul și vechiul său coleg Cristi Panin. S-a întâmplat sâmbăta trecută, la meciul dintre UTA 90 și UTA 2015, când cei doi au făcut parte din prima echipă, alături de Huțan, Ciubăncan, Anca, Varga, Mărginean, Piț, Nagy, Grădinariu, Țapoș, Strătilă, Szekely sau Voicu.
La sfârșitul meciului, Botiș și Panin l-au încadrat pe antrenorul lor de altădată, Francisc Tisza. „Am venit cu plăcere. Am trăit momente frumoase, împreună ne-am format ca și jucători la seniori. Nu putem să uităm. E o plăcere extraordinară să joc pentru UTA, cu această siglă am fost opt ani, și eu și Sorin. A fost o mândrie să îmbrăcăm acest tricou și va fi întotdeauna, când va fi nevoie”, a spus Panin, în prezent team-mana­ger la CFR Cluj.
„Suntem mândri că am făcut, eu încă fac, parte din echipa Aradului. Pentru noi înseamnă tot. Sperăm să creștem de la an la an, iar când e gata stadionul, copiii care au fost aici să poată juca în prima ligă!”, l-a completat Botiș, căpitanul UTA-ei de astăzi.

Recomandările redacției