Cercetaţi pentru furt şi tăinuire

Cinci adolescenţi, care ar fi furat dintr-un magazin de pe raza localităţii Nădlac, au fost identificaţi de poliţiştii de la Poliţia oraşului Nădlac. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 17-18 aprilie a.c., trei din cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani, ar fi pătruns prin forţarea geamului, în incinta unui magazin din localitatea Nădlac, de unde ar fi sustras suma de 170 de lei, din casa de marcat şi mai multe produse (ţigări, băuturi alcoolice, ciocolată etc.), în valoare de aproximativ 7.000 de lei.  De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că, o parte din produsele sustrase, ar fi fost transportate la locuinţa celorlalţi doi tineri, care le-ar fi ascuns, cunoscând faptul că acestea provin din furt.  Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, respectiv tăinuire.

 

Contrabandă cu 9.800 de ţigarete

Un transport ilicit cu 9.800 ţigarete de contrabandă a fost oprit în trafic de poliţiştii Postului de Poliţie Mişca. La data de 18 aprilie a.c., poliţiştii au depistat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Mişca, un bărbat de 45 de ani, în timp ce transporta cu un autoturism 9.800 ţigarete netimbrate marca Jin Ling. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările au fost reţinute în vederea confiscării.

 

Tăiere ilegală de arbori

Poliţiştii Secţiei nr. şase de Poliţie Rurală Beliu cercetează un bărbat, bănuit că ar fi tăiat ilegal şase arbori. Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, în cursul lunii februarie a.c., bărbatul de 52 de ani din Hăşmaş, în calitate de angajat al unei societăţi economice, ar fi tăiat şase arbori, specii diverse, din pădurea ce aparţine de Ocolul Silvic „Dumbrava” Beliu. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.

Recomandările redacției