atletico-germaniaTrei echipe arădene au fost recent în orașul german Schweinfurt, pentru turneul internațional Kreite Pokal. Întrecerea a fost rezervată echipelor de copii născuți în anul 2004, iar din orașul nostru au mers Atletico, Atletico 2005 și LPS.
Trupele galben-negre s-au întâlnit în sferturile de finală, câștigători au fost cei mari, 1-0, care s-au duelat apoi în semifinale cu concitadinii de la LPS. După 1-1 la sfârșitului timpului regulamentar de joc, LPS s-a impus cu 3-2 la lovituri de departajare.
Atletico 2005 (Malița, Iurasciuc, Anișorac, Nagy, Ristin, Pop, Palcu, Ronai, Popescu) s-a clasat la final pe locul 5. Atletico a luat bronzul, trecând cu 1-0 în finala mică de FC Lindach. Lot: Tirian, Popescu, Urdaș, Boiț, Vulturar, Ciubăncan, Deznan, Mureșan, Hanț, Dorubeț, Pele. Iar LPS a pierdut finala mare și a venit acasă cu medalia de argint. Aici, antrenorii Bogdan Oneț și Dinu Donca (au pregătit toate cele trei echipe arădene) au mizat pe Han, Amuntenci, Petruț, Kiss, Mihai, Rus, Costea și Martin.

Recomandările redacției