dragan-nagyDupă 20 de etape în care a jucat 19 meciuri, UTA e pe primul loc din C4, cu 43 de puncte. Trei puncte au arădenii avans față de Național Sebiș și cinci de Mama Mia Becicherecu Mic, cei de pe malul Crișului Alb având un meci mai mult decât echipele între care se situează în clasament.
Antrenorul arădean Roland Nagy atrage încă o dată atenția că nu e cazul ca lupta să fie conside­rată încheiată. „Amândouă contracandidatele rămân periculoase. Știind parcursul ultimilor ani, dorința lor, a rămas aceeași. Ambele au avut un start de retur neașteptat pentru noi, am spe­culat și am profitat. N-am luat maxim cu Giarmata, dar am avut posibilitatea să reglăm multe lucruri în această săptămână de pauză”, crede fostul mijlocaș, care le cere atenție maximă oamenilor săi.
„Fotbalului trebuie să-i dăm ca să primim. Lupta e încă
deschisă. E adevărat, avantaj avem mai mare acum, dar mai sunt jocuri și trebuie să ne orientăm spre programul nostru și să scoatem maxim din fiecare joc. Mai speră și Becicherec, cu siguranță, a revenit și Bălu. Avem meci la ei, dar dacă batem tot până atunci, nu mai depindem de ce va fi în penultima etapă. Până atunci, știm că trebuie batem la Lugoj, unde avem meci greu”, a punctat tehnicianul.

Recomandările redacției