ineu3A trecut mai bine de o lună de la ultima victorie a Ineului în campionatul Ligii a III-a, timp în care s-au mai strâns doar două puncte. La Hunedoara și acasă cu Pandurii II. Din deplasările de la Ișalnița (cu Apă Craiova) și Sebiș, zărăndanii s-au întors cu mâna goală, dar cel puțin în derby-ul Țării Zărandului ar fi meritat mai mult după aspectul jocului și numărul de ocazii create la poarta lui Șoltesz.
Dar, rezultatul a rămas 2-0 pentru teamul lui „Știli” Abrudean, iar echipei „alb-albastre” nu-i rămâne decât să strângă rândurile pentru vizita celor de la Club Sportiv Orășenesc Filiași. Oltenii sunt vecini de clasament, cu mențiunea că vor rămâne pe locul 7 și în cazul unei înfrângeri sâmbătă. Cristian Sculici subliniază importanța confruntării și asta pentru că: „Ne dorim să câștigăm din nou un meci după o perioadă în care ne-au lipsit rezultatele. E adevărat, ca și exprimare în teren am stat destul de bine, însă mereu spun că fotbalul se joacă pe goluri și noi cam uităm asta câteodată. De data aceasta, ne dorim și puncte ca urmare unui joc frumos, cu scopul de a ne mai recupera și din moralul și încre­derea ce s-au cam pierdut pe parcurs. Am încredere în băieți, le cunosc potențialul, sper doar să nu mai ratăm atât de mult. Dacă facem asta, nu cred că vom scăpa victoria și vom culege în sfârșit toate roadele prestațiilor noastre în creștere”, a declarat antrenorul Ineului, care-l va avea din nou la dispoziție pe fundașul Tudoroiu, suspendat la Sebiș.
De partea cealaltă, oltenii au pierdut trei titulari pentru confruntarea de sâmbătă. Fundașii Vulpe și Neacșu, dar și atacantul Buciuman sunt suspendați, așa că antrenorul Gigi Ciurea are ceva probleme în alcătuirea primului „unsprezece”, Însă, cea mai mare problemă a fostului atacant al Universității Craiova este…deplasarea în ziua jocului.
„Nu avem ce face, acestea sunt condițiile pentru această etapă, trebuie să ne conformăm. Tocmai de aceea, încercăm să scoatem maxim, un egal chiar ar fi un rezultat bun pentru noi. Nici cu moralul nu stăm prea bine după trei înfrângeri consecutive la limită. Cu UTA am luat în minutul 93, la Motru am pierdut din 11 metri, iar etapa trecută, acasă, am ratat un penalty în minutele de prelungire în înfrângerea cu Turceniul. Sper să ne mobilizăm cumva jucătorii, mai ales că vom avea în față o echipă tânără, arțăgoasă, schimbată mult în bine față de tur, care siguranța va dori să-și apropie victoria”, susține Florea Spînu, organizatorul de competiții al Filiașului.
Formații probabile:
Ineu Bujor – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Kocsis, Bilia, Georgiu, Stănaia – Filimon, Mașniță.
CSO Filiași: Lascu – Orban, Pais, Lupu, Dumitrașcu – Duriţă, Ştoiu, Crușoveanu, Obeanu – Bălă, Pîrvuică.

Recomandările redacției