petruescu nagyAntrenorul UTA-ei le-a repetat elevilor săi, în săptămâna premergătoare meciului, că nu vor avea viață ușoară la Lugoj. Prea puțini au receptat astăzi mesajul, puținii remarcați ai UTA-ei după confruntarea din fieful Vulturilor sunt Strătilă, Chindriș, Botiș și Rus. În rest, arădenii s-au văzut nevoiți să alerge după egalare și prea multe au fost momentele în care n-au concretizat din poziții favorabile. Valabil și pentru gazde, protagoniste a câtorva contraatacuri ce puteau închide meciul.
„Am ajuns și la o înfrângere în acest retur, contra unui adversar mobilizat și prezent într-un joc frumos, cu goluri, cu ocazii. Din nou n-am avut luciditatea în fața porții, cum s-a întâmplat și cu Giarmata. Pe acest fond ne-au prins , din nou am primit un eurogol nu am reușit. Apoi, cu toate că am pus presiune și am avut multe oportumități, n-am avut sclipirea așteptată și ne-am precipitat mult în fața porții”, a spus Roland Nagy.
Pentru prima dată în actuala stagiune, UTA a fost condusă de două ori, aspect cu care roș-albii nu s-au mai întâlnit. „La pauză, am scuturat puțin, și noi, și Botiș, mai aveam o repriză să revenim în joc. Am încercat tot ce puteam ofensiv, dar ne-a lipsit și norocul. Felicit adversarul, pentru joc, pentru atitudine. Revenind la noi, avem aspecte pe care le vom analiza în interior, să vedem ce e de făcut. Trebuie să regăsim plă­cerea de a câștiga, plăcerea promovării. E o înfrângere, să reve­- nim, să ne adunăm, să muncim mai mult, cu siguranță ajungem la realizări. În prima parte a returului am dat totul, dar, din acest punct de vedere, nici acum nu pot să reproșez acest lucru”, a comentat antrenorul arădean.

Recomandările redacției