peliciCSM Râmnicu Vâlcea a luat un singur punct din cele 6 posibile din „dubla” cu Șoimii Pâncota și acela în urma umnei lovituri de pedeapsă primită pe finalul meciului de ieri dimineață din Zăvoi. Îndeplinindu-și demult obiectivul pentru play-out, rămânerea în afara luptei pentru locul ce duce la baraj, oltenii nu au mai găsit resursele necesare să treacă de o for­mație foarte motivată a lui Ionuț Popa.
La finalul confruntării de sâmbătă, Alexandru Pelici a încercat să atingă în special aspectele pozitive ale remizei scoase in extremis de elevii săi: „În cele două jocuri cu Pâncota ne-am creat multe ocazii de gol, am avut posesie bună, dar, am pierdut punctele pe mâna noastră. Am făcut cadou acel penalty, mă bucur că am revenit în joc şi am egalat, păcat că ratăm cu seninătate ocazii, care ne costă puncte. Îmi felicit toţi jucătorii pentru efortul depus, pentru cum luptă până în ultimul minut, asta e mentalitatea care trebuie să se vadă mereu. Sunt mândru de munca lor, nu neapărat de reuşite tehnico-tactice. Le mulţumesc colaboratorilor mei pentru ajutor, Ivan, Ciobanu şi Tufişi”.
Antrenorul „alb-albaștrilor” consideră că echipa sa va găsi motivația necesară să abordeze cu atitudinea corectă ultimele meciuri oficiale ale sezonului. „Mai sunt două jocuri, indiferent de jucătorii care vor apărea, le vom aborda cu aceeaşi mentalitate. Vom lupta până în ultimul minut, iar dacă jocurile ne permit, am vrea să mai debutăm 1-2 jucători. Denis Dumitraşcu a prins echipa şi nu a mai lăsat-o, sunt foarte mulţumit acum de el, nu cum l-am găsit când am venit aici. Trebuie să ne găsim motivaţia necesară să abordăm toate jocurile cu aceeaşi atitudine, nu e uşor să egalezi în final, după ce ai muncit tot jocul să aduci mingea în faţa porţii, dar asta se vede mai puţin” a adăugat Pelici, care încă nu a semnat prelungirea contractului cu vâl­cenii, contract ce expiră în această vară.

Recomandările redacției