securitate

Inspectoratul Teritorial de Muncă va marca Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă. Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) sărbătoreşte Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă pe 28 aprilie.

Astfel, ITM Arad va organiza întâlniri cu agenţi economici, în cadrul cărora se vor discuta chestiuni de legslaţie şi diverse probleme ale angajatorilor.

Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă este marcată pentru a promova prevenirea accidentelor şi a bolilor profesionale la nivel mondial. OIM a reales în anul 2015 o temă care evidenţiază importanţa implicării tuturor actorilor prevenirii în crearea unei culturi de prevenire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. „Pe plan local, ITM Arad celebrează Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, prin întruniri cu agenţii economici arădeni, interesat fiind ca rezultatul acestora să se reflecte prin promovarea şi asigurarea de către aceştia, a unui mediu de muncă sigur şi sănătos pentru salariaţi, cu respectarea normelor de securitate şi sănătate în vigoare“, a spus Ecaterina Isac, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Recomandările redacției