baluDacă ar fi trecut de Sebiș, Mama Mia Becicherecul Mic s-ar fi apropiat la doar două puncte de „Bătrâna Doamnă” și, în condițiile în care ar fi avut meci direct cu arădenii în penultima etapă, finalul de campionat se încingea brusc.
Cum, însă, timișenii au trebuit să se mulțumească doar cu remiza în fața Naționalului, trupa lui Nagy
nu-și simte cu adevărat amenințată poziția. „Acest egal nu ajută pe nimeni, poate doar pe UTA. Oricum, scopul nostru este acela de a ne pregăti pentru sezonul viitor. Chiar și așa ne doream să batem, dar nu am putut. Ca și construcție a jocului, Sebișul a stat puțin mai bine, a fost mai combinativă decât noi. Eu, pe de altă parte, le-am spus de la bun început că vom insista în special pe fazele fixe și cred că am avut trei-patru ocazii bune de acest gen. Dacă după aspectul meciului, egalul e echiatbil, luând în calcul doar ocaziile de poartă importante, cred că am fi meritat victoria. După părerea mea, Sebișul a fost cu adevărat periculoasă doar în mintul 90 la acel șut al lui Poiană, altfel nu au pus mari probleme în careul nostru”, a considerat Sorin Bălu.
Tehnicianul gazdelor, dar și colaboratorii săi au avut destule de comentat la adresa „fluierașilor” în timpul confruntării din această după amiază. „Ce să mai spun de arbitraj? Am avut 4 jucători la limita suspendării și trei dintre ei au luat cartonașe galbene. Săptămâna viitoare mergem decimați la Filiași, unde am înțeles că vom juca pe un teren mult mai prost decât al nostru”, a mai spus Bălu, care a revenit de două săptămâni pe banca „băieților cu pizza”.

Recomandările redacției