Prinşi în flagrant

Şase bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Postului de Poliţie Semlac, în timp ce încercau să sustragă o ţeavă din metal. Poliţiştii au depistat luni în flagrant şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 48 de ani, în timp ce încercau să sustragă o ţeavă din metal de aproximativ 4 m lungime şi 60 cm grosime. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cei în cauză, ar fi scos şi tăiat ţeava de la un sistem de irigaţie dezafectat, situat în extravilanul localităţii Semlac. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.

 

A condus fără permis

Un bărbat, care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere, a fost depistat în trafic de poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova. Bărbatul de 26 de ani, din Bucureşti, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localităţii Conop, iar în urma verificărilor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere. Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis de conducere.

 

Furt din magazin

Un arădean a fost prins în flagrant în timp ce fura din magazine. Acesta este cercetat de poliţiştii de ordine publică. Bărbatul de 39 de ani, din Arad, a fost prins în flagrant, în timp ce sustrăgea alimente şi alte produse de pe rafturile unui magazin situat pe strada Banul Mărăcine, şi a trecut pe la casa de marcat fără să le plătească. Prejudiciu cauzat în valoare de aproximativ 120 de lei a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandările redacției