rus-gol-lugojDin toată expediția de la Lugoj, UTA rămâne cu consolarea celui de-al treilea gol marcat în tot atâtea etape de Cipri Rus. Atacantul a mai avut o asemenea serie și în turul campiona­tului, cu goluri în trei meciuri la rând. Atunci a înscris de patru ori – dublă la Motru, plus câte o reușită în confruntările cu Turceni și Ineu.
„Am întâlnit o echipă care a luptat și a tras cu dinții până la ultimul fluier. Am luat gol după primele zece minute și am fost un pic surprinși, dar am avut reacție și am reușit să egalam. Însă după aceea a venit execuția lor de la 25 de metri… Am avut o grămadă de ocazii în a doua repriză, puteam să revenim în joc,  chiar și să câștigăm, dar a fost o zi neagră pentru noi”, a rezumat fotbalistul, ajuns la cota șapte.
Cipri Rus transmite că UTA a înțeles ce a greșit și că va da totul ca să-și consolideze poziția. „Suntem tot pe primul loc și am rămas încrezători. Trebuie să ne trezim și să muncim mai mult, să nu mai dăm ocazia adversarilor să profite. Ne așteaptă un meci greu săptămâna viitoare, cum sunt toate, de altfel, dar nu ne gândim decât la victorie. Sunt convins că ne vom concentra mai mult și în meciurile următoare vom arăta o altă față a echipei. O echipă care este pe primul loc și vrea promovarea!”, a încheiat atacantul arădean.

Recomandările redacției