jazzZiua Internaţională a Jazzului va fi sărbătorită la Arad printr-o serie de concerte și acțiuni.
Astfel, Aradul va marca Ziua internaţională a jazz-ului joi, 30 aprilie, la Cinematograful Arta, unde, începând cu ora 19.00, organizatorii au pregătit un concert susţinut de Peet Project (Budapesta), Zolbert şi Claudia Iuga.  „Publicul arădean va avea ocazia să asculte în avanpremieră piesele de pe noul album, interpretat într-un stil aparte, mar­ca Peet Project”, a declarat Ramona Creţu, director adjunct al Centrului Municipal de Cultură Arad.
Intrarea la concerte este liberă.
Zolbert este saxofonist, compozitor şi producător, şi a câştigat premiul de compoziție smooth-jazz al festivalului din Zuglo (HU), în 2013 şi primul loc și premiul pentru cea mai bună orchestrație în cadrul celei de-a VII-a ediții a festivalului de smooth-jazz Jazzy (HU) în 2014.
Trupa Peet Project este condusă de Peter „PEET” Ferencz care, cu ajutorul unei viori, oferă un caracter aparte și unic stilului muzical abordat.
Claudia Iuga este semifinalista concursului Vocea României – ediția 2013. A urmat cursurile Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj și, de câțiva ani, este solista vocală a trupei Quaternion Band. Claudia va interpreta câteva piese împreună cu Peet Project.
Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură cu sprijinul Primăriei Muni­cipiului Arad.

Recomandările redacției