infractori

Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru furt şi un tânăr condamnat pentru trafic de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor au fost depistaţi de poliţiştii arădeni.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat şi reţinut marţi, un bărbat urmărit internaţional. Bărbatul de 27 de ani, a fost depistat pe raza municipiului Arad, pe numele său existând un mandat european de arestare emis de către autorităţile judiciare din Austria, pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe teritoriul acestui stat. Conform procedurilor în vigoare, tânărul a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care au dispus reţinerea acestuia în vederea predării către autorităţile din Austria.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul de executare a fost emis de către magistraţii Tribunalului Arad la data de 27 aprilie a.c., pe numele unui bărbat de 29 de ani, acesta având de ispăşit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.

Recomandările redacției