Prinse în flagrant

Două femei au fost prinse în flagrant, în timp ce furau din aceleaşi magazine. Poliţiştii cercetează o femeie de 27 de ani, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea mai multe bucăţi de ciocolată, în valoare de aproximativ 70 de lei, dintr-un magazin de pe strada Banul Mărăcine, din municipiu. De asemenea, poliţiştii cercetează o femeie de 29 de ani, care a fost depistată în timp ce sustrăgea de pe rafturile aceluiaşi magazin produse cosmetice, în valoare de aproximativ 100 de lei. Prejudiciul cauzat de cele două femei a fost recuperat, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

A furat un telefon mobil

Un bărbat, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil, a fost identificat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 15 aprilie a.c., profitând de neatenţia victimei, bărbatul de 40 de ani ar fi sustras un telefon mobil de pe un pult, din incinta unei staţii de alimentare carburanţi, de pe Calea Timişoarei din municipiu. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 330 de lei a fost recuperat, cel în cauză fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 171 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 26.000 de lei. Dintre acestea, 33 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 138 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 17 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției