crisanUna dintre puținele mutări ale iernii la CS Ineu începe, încetul cu încetul, să-și dovedească utilitatea. Andrei Crișan a fost folosit tot mai des de Cristian Sculici, pentru ca sâmbăta trecută, cu Filiașul să fie jucătorul care l-a înlocuit destul de devreme pe accidentatul Zdrențan.
Mijlocașul de creație a intrat bine în joc pe poziția lui Georgiu, care a trecut atacant lângă Mașniță, în timp ce Filimon a trecut pe banda stângă. „Mă așteptam să se conteze mine, fiindcă m-am pregătit destul de bine în această săptămână. Îmi pare bine că am intrat cu un plus, puțin regret că nu am jucat chiar până la final. Mă bucur că mi-am ajutat cum am putut echipa, chiar am contribuit la un gol. Sper să joc din în ce mai mult, dar cel mai important este ca echipa să câștige. Cu sau fără mine pe teren”, spune „Olteanul”, care a fost schimbat în minutul 77 cu Șulumberchean, fotbalist coautor la ultimele două goluri ale meciului cu trupa lui Ciurea.
Pentru câteva minute, Crișan a făcut cuplu în centrul liniei mediane cu Mădălin Tomuț, cel cu care a evoluat și la juniorii lui Liberty Salonta. „M-a bucurat faptul că am jucat din nou împreună într-un meci oficial după atâta timp petrecut la Salonta. Ne simțim, ne știm unul altuia jocul, cu precizarea că Liga
a III-a e cu totul altceva față de campionatele de juniori. Dar, atât eu cât și «Tomy» ne obișnuim încetul cu încetul cu nivelul, sperăm să ne aducem aportul la rezultatele bune ale Ineului”, a adăugat fotbalistul crescut de Pandurii Târgu Jiu.

Recomandările redacției