pacurarS-a încheiat sezonul regulat din Campionatul Național al Juniorilor. Pentru 2014-2015, FRF a optat să schimbe sistemul, renunțând la play-off-ul și play-out-ul de anul trecut. Acum, primele două clasate din fiecare serie joacă turneul zonal cu calificare la faza națională.
Echipelor care au terminat pe locurile 3-6 le-a fost rezervată Cupa Federației. Aici se regăsesc trei trupe arădene, juniorii A și B de la UTA, plus juniorii B de la Șoimii Pîncota. Utiștii au încheiat întrecerea juniorilor mari pe locul 6 și urmează să se confrunte în continuare cu LPS Bihor, FC Caransebeș și Reșița. Dincolo, echipele calificate sunt LPS Bihor, Șoimii Pâncota, Cetate Deva și UTA. Programul încă n-a fost stabilit, Cristi Păcurar, „principalul” roș-albilor fiind informat că toate echipele se vor stabili într-un oraș (din cele patru ale echipelor calificate) ales de FRF și vor juca probabil în sistem turneu.
Juniorii B de la Pâncota joacă în Cupa Regiunilor, competiția formațiilor care au terminat de la locul 7 în jos. Băieții lui Leo Pința au următoarele partenere de întrecere: CFR Simeria, Cetate Deva, FC Bihor și CSS Lugoj și FC Hunedoara. Alb-negrii încep sâmbătă, 2 mai, de la 12,00: pe arena ICRTI primesc vizita Hunedoarei.

Recomandările redacției