gradinariu-anca-nagyCu un singur punct din șase posibile în ultimele două săptămâni, UTA rămâne lider, dar nu e încă desprinsă în câștigătoarea seriei a IV-a. Dar tabăra roș-albă e preocupată mai mult de eliminarea minusurilor survenite de-a lungul jocurilor cu Giarmata și Lugoj.
„Eșecul înseamnă întârziere, nu înfrângere”, a remarcat Codru Grădinariu, notând că rândurile sunt strânse. „Teoretic și oarecum retoric, eșecurile reprezintă singurele mijloace prin care ți se relevă ce îți lipsește pentru a învinge. În mod evident, identificăm și noi motivele și situațiile care au dus la acest ultim rezultat, stafful tehnic încearcă să le minimalizeze și să le elimine. În general, există tendința să ne însușim succesele și să atribuim înfrângerile celuilalt. Grupul UTA nu va face niciodată astfel. Mergem înainte pe același drum pe care am apucat, alături de suporteri și cei care sunt întotdeauna aproape de echipă”, subliniază team-managerul ară­dean.
Pentru Roli Nagy și elevii săi se conturează întâlnirea cu Minerul Motru, de sâmbătă după-amiază. Gorjenii au avut o primă jumătate excelentă de retur și le-au dat roș-albilor o mână bună de ajutor în acapararea primei poziții, după ce au învins la Sebiș. De altfel, echipa antrenată din iarnă de Claudiu Mocioi are un singur insucces în retur, 0-2 la Giarmata. În rest, pe lângă victoria de la Sebiș, Motru are traseul: 1-0 la FC Hunedoara, 1-1 la Viitorul Craiova, 2-2 cu Pandurii II, 1-0 cu CSO Filiași, plus 3-0 Mehedinți, la ”masa verde”.
„Avem un meci interesant sâmbătă, băieții au nevoie să simtă suporterii și spectatorii alături de ei, cum au fost și până acum. Jocul rezultatelor ne avantajează, deși, din fericire, am ajuns în poziția în care nu depindem de nimeni”, a încheiat Grădinariu.

Recomandările redacției