Furt din autoturisme

Doi adolescenţi sunt cercetaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, după ce ar fi furat din două autoturisme parcate pe raza municipiului. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 28-29 aprilie a.c., cei doi adolescenţi, de 14 respectiv 15 ani, ar fi sustras îmbrăcăminte şi un aparat foto din două autoturisme lăsate neasigurate pe străzile Gheorghe Bariţiu şi Barbu Lăutaru, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 2.400 de lei. Cei doi adolescenţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

 

A furat parapeţi metalici

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Chişineu Criş au identificat un bărbat, bănuit că ar fi sustras 3 parapeţi metalici de pe marginea drumului. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 18 decembrie 2014, bărbatul de 29 de ani, ar fi demontat şi sustras 3 parapeţi metalici de pe marginea Drumului Naţional 79 A, între localităţile Pilu şi Socodor. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Infracţiuni în trafic

Două persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, au fost oprite în trafic. Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un autoturism pe Varianta NV a municipiului, fără a poseda permis de conducere. De asemenea, pe DNE 671, pe raza localităţii Şagu, a fost depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autotractor neînmatriculat în circulaţie. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției